poffertjeskraam huren

vers, ambachtelijk, lekker

poffertjeskraam-huren-L1
poffertjeskraam-huren-2


poffertjeskraam op locatie

Met onze poffertjeskramen verzorgen wij poffertjes op locatie. De lekkerste warme poffertjes worden ter plekke door ons bereid en vers geserveerd vanaf de bakplaat. U kunt ons inhuren voor verschillende gelegenheden zoals:

feesten, bruiloften, partijen, een jubileum, of zomaar ...

onze poffertjeskramen

Onze mooie poffertjeskramen zijn een feestelijke attractie die zorgen voor een vrolijke en ontspannen sfeer op uw bijeenkomst. Door de bescheiden formaten zijn de kramen bovendien op de meeste locaties eenvoudig te plaatsen. De kramen bouwen wij ter plaatse op en af.

onze poffertjes

Onze poffertjes worden met zorg en op ambachtelijke wijze volgens traditioneel recept bereid, en gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Wij serveren de poffertjes met poedersuiker en echte roomboter in een bakje met een vorkje, en een vlaggetje voor wie dat kan waarderen.

Pauls Poffertjes bakt in de regel op elektriciteit. Indien er geen elektriciteit mogelijk is, kunnen wij ook op gas bakken. Wij maken hiervoor gebruik van twee verschillende sfeervolle kramen.

poffertjeskraam_huren_V1
poffertjeskraam_huren_V2
poffertjeskraam_huren_V3
poffertjeskraam_huren_V4
poffertjeskraam_huren_V5
poffertjeskraam_huren_V7
poffertjeskraam_huren_V8


prijsindicatie

Voor een bijeenkomst tot 50 personen rekenen wij €350,- inclusief btw.
Voor een gezelschap van meer dan 50 personen berekenen wij een tarief op basis van het aantal personen.

Pauls Poffertjes is gevestigd in Oosterbeek, nabij Arnhem. In een straal van 30 km rond Oosterbeek rekenen wij geen vervoerskosten. Voor grotere afstanden offreren wij een gepaste toeslag.

In verband met de beschikbaarheid, vragen of opmerkingen, kunt u het aanvraagformulier invullen. In dit formulier komen alle gegevens aan de orde die wij nodig hebben. Uw aanvraag is geheel vrijblijvend.
U kunt ons ook bellen op 06 4099 1025.

poffertjeskraam_huren_kerst